Stroganoff de ciuperci cu tarhon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Stroganoff de ciuperci cu tarhon

Ingrediente

  • • 20 gr unt
  • • 1 ceapa mare, tocata
  • • 4 catei de usturoi, tocati
  • • 450 gr mix de ciuperci, injumatatite daca sunt mai mari
  • • 100 ml sherry
  • • 1 lingura tarhon tocat
  • • 140 gr iaurt gras
  • • Sare si piper, dupa gust
  • • paine prajita, pentru servire

Mod de preparare

1. Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana se vor inmuia, apoi scoate-le din tigaie si pune-le deoparte.Adauga ciupercile si prajeste-le pana lichidul din tigaie s-a evaporat 5-10 minute.

2. Pune din nou in tigaie ceapa si usturoiul impreuna cu 100 ml sherry.Lasa amestecul sa fiarba pana cand s-a evaporat aproape tot lichidul.Adauga tarhonul si iaurtul si amesteca.Asezoneaza ciupercile dupa gust, apoi serveste-le alaturi de paine prajita.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise