1. Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana se vor inmuia, apoi scoate-le din tigaie si pune-le deoparte.Adauga ciupercile si prajeste-le pana lichidul din tigaie s-a evaporat 5-10 minute.
2. Pune din nou in tigaie ceapa si usturoiul impreuna cu 100 ml sherry.Lasa amestecul sa fiarba pana cand s-a evaporat aproape tot lichidul.Adauga tarhonul si iaurtul si amesteca.Asezoneaza ciupercile dupa gust, apoi serveste-le alaturi de paine prajita.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii