Se taie carnea in bucatele mici si apoi se pune sa se inabuse intr-o cratita cu capac la foc foarte mic completand din cand in cand cu apa daca este nevoie. Cand carnea este fiarta, se asezoneaza cu sare si piper si se introduc in cratita ciupercile taiate, ceapa taiata julien si castravetii taiati rondele (daca sunt mai mari se taie mai intai in 2 pe lung si apoi rondele). Se mai lasa circa 10 min sa fiarba inabusit se ia de pe foc si se amesteca, cu circa 400 ml de smantana si cu cimbru dupa gust. Se poate servi atat rece cat si calda iar in timpul servirii se mai adauga smantana dupa gust. POFTA MARE

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii