autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Strudel cu brinza

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
Aceleasi in grediente ca la strudelul cu mere in plus:, 250g brinza telemea, 2 oua, 100g zahar, stafide

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se face umplutera amestecind brinza cu zahar si oua,se pun si stafidele direct pe foaia de aluat,apoi restul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac coronita

Cozonac coronita

aluatul: se pune faina pe masa de lucru,se face o gaura in mijloc,unde punem drojdia ,peste care

6 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite din cartofi

Clatite din cartofi

Se curata cartofii de coaja, se spala si se rad prin razatoarea mica.Ouale se bat cu putina faina

12 voturi    1 comentariu
45h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi in grediente ca la strudelul cu mere in plus:
  • 250g brinza telemea
  • 2 oua
  • 100g zahar
  • stafide

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Colaci Impletiti