autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Strudel cu brinza

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
Aceleasi in grediente ca la strudelul cu mere in plus:, 250g brinza telemea, 2 oua, 100g zahar, stafide

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se face umplutera amestecind brinza cu zahar si oua,se pun si stafidele direct pe foaia de aluat,apoi restul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu telemea de oaie  si za’atar-Pateuri cu carne-specific tarilor arabe

Pateuri cu telemea de oaie si za’atar-Pateuri cu carne-specific tarilor arabe

Se scoate aluatul pentru pateuri din congelator si se lasa cateva minute sa se dezghete. Umplutura

27 voturi    11 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Taietei de casa

Taietei de casa

Se bate oul cu un praf de sare si apoi se adauga usor faina. Se framanta bine aluatul , se intinde

2 voturi    3 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi in grediente ca la strudelul cu mere in plus:
  • 250g brinza telemea
  • 2 oua
  • 100g zahar
  • stafide

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu dovleac