autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Strudel cu brinza

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
Aceleasi in grediente ca la strudelul cu mere in plus:, 250g brinza telemea, 2 oua, 100g zahar, stafide

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se face umplutera amestecind brinza cu zahar si oua,se pun si stafidele direct pe foaia de aluat,apoi restul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu trei feluri de branza

Pateuri cu trei feluri de branza

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul, sa se uniformizeze, se taie patrate,

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac

Cozonac

Pentru inceput trebuie sa stiti ca toate ingredientele trebuiesc sa fie la temperatura camerei.

5 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi in grediente ca la strudelul cu mere in plus:
  • 250g brinza telemea
  • 2 oua
  • 100g zahar
  • stafide

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu lapte