Drojdia+1 lingurita de zahar+1 lingurita de faina se amesteca iar treptat adaugam 100 ml lapte caldut si lasam la dospit maiaua 10 minute.
Faina+1 lingurita de sare+ drojdia dospita se amesteca dupa care treptat adaugam restul de lapte amestecat cu zaharul+ zahar vanilat+ cele 2 oua framintam iar la urma adaugam uleiul. Se lasa la crescut 30 minute.
Dupa ce aluatul a crescut se intinde pe planseta o foaie iar cu latura netaioasa a unui cutit se face pe mijlocul foii un dreptunghi peste care punem rasatura de mere, iar marginile le franjuram si apoi facem ca o impletitura peste rasatura de mere, lasam la dospit inca 20 minute apoi ungem cu ou si dam la cuptor ptr 45 minute.
Va doresc POFTA BUNA si SPOR LA TREABA.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii