Din ingridentele ptr aluat se face un aluat care se da peste noapte la rece.
Intr-un bol amestec nuca macinata cu zaharul si zaharul vanilat,coaja de lamaie.
A doua zi impart aluatul in trei foi si din fiecare parte se intinde o foaie subtire.Se unge foaia cu 2linguri de ulei se presoara o parte din nuca cu zahar si punem felii din rahat de-a lungul unei laturi de aluat,se mai poate presara putina zeama de dulceata peste nuca si se ruleaza.
La fel se pregatesc celelalte foi si se pun intr-o tava cu pergament .Se coace la 180 de grade aproape 30 de minute pina se rumeneste.Se presoara cu zahar pudra.Eu am facut semne de portii pe rulouri inainte de le-am copt ca sa nu se sfarame.Este delicios foarte bun cu un ceai sau cafea.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii