Ingrediente
5 pere razuite(eu le-am taiat felii sa nu lase prea multa zeama), 3/4 cana branza cedar razuita, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita scortisoara, 4 linguri de zahar brun, 1/4 cana amestec de seminte,nuci si fructe uscate(seminte de floarea soarelui,de dovleac,migdale,nuci,stafide si caise uscate), 2 foi de foietaj sau placinta(eu le-am cumparat), 2 linguri de unt topit pt. uns foile de foietaj, 1 lingura zahar praf
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
Amestecam perele,cascavalul,zeama de lamaie,zaharul si scortisoara.Adaugam amestecul de seminte si nuci.Se imparte compozitia in 2 si se aseaza pe foile de foietaj.Se ruleaza foile,se ung cu unt topit si se aseaza in tava pe hartie de copt.Se coc 40min sau pana aluatul devine auriu.Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar praf.
Sidy (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011
Waw...tre'sa fie delicios !!! Desi nici eu nu am facut pina acum pare cu branza Cedar.... Merita testat.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011
Nu-mi inchipui ce gust are para cu cascaval. De aratat arata foarte bine.