STRUGURI LA OTET

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg struguri rosii sau boabe mari
  • 1 pahar otet
  • 1 pahar apa
  • 1pahar zahar tos
  • 1 lingura sare mare

Mod de preparare

La 1 kg struguri rosii cu boaba mare, pui boabele in borcan si pregatesti o solutie compusa din 1 pahar otet, 1 pahar apa, 1 pahar zahar tos si la 1 litru solutie pui o lingura sare mare. Daca faci un singur borcan, de proba, fa solutia dintr-o ceasca de apa, una de otet, una de zahar si o jumate de lingurita de sare. Fierbi solutia si o pui calduta peste struguri. Sunt deliciosi si merg la friptura sau chiar la cartofi prajiti, chiar si in salata orientala in loc de masline si gogosari.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise