Se curata legumele, se spala, apoi se taie ceapa verde si usturoiul in bucati de 3-4 cm lungime, rosiile si ciupercile se taie felii si ardeii inele. Boabele de mazare se desfac din pastai, se spala si se pun la fiert pentru 5 minute in apa clocotita cu sare, apoi le strecoriu bine. Se pun apoi intr-o cratita cu ulei mazarea oparita, ceapa, usturoiul, ardeii , ciupercile si 300-400 ml apa sau supa preparata cu ub cub concentrat de condiment. Se da mancarea la cuptor, la foc potrivit pana scade zeama.Cand legumele s-au inmuiat, se adauga rosiile, se potriveste dupa gust cu sare si piper si se mai da la cuptor pentru inca 25 minute. Cand este gata presari mararul tocat si se lasa mancarea deoparte. Se taie apoi feliile de paine bucatele si le tii la cuptor 10-15 minute. SE serveste mancarea calda, cu crutoane alaturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii