autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Stufat de crap din Izmir

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg de fileuri de crap (se gasesc in comert), , 3 cartofi, , 2 rosii, , 2 cepe, , 2 lamai, , 2 catei de usturoi, , 1/2 legatura de patrunjel, , 4 fire de marar, , 6 linguri de untdelemn, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm. - Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita. - Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute. - Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat. Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de crap din Izmir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Papillotes de somon cu praz

Papillotes de somon cu praz

Pentru aceasta reteta se folosesc forme speciale sau cine nu are, poate folosi hartie de copt. In

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.

7 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg de fileuri de crap (se gasesc in comert)
  • 3 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 2 lamai
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 4 fire de marar
  • 6 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Merluciu cu sos de rosii si masline