Pregatim bucatile de carne sub o atenta verificare (pielite,grasimi,par) si intr-o apa calduta cu otet le spalam sa ne iasa din pareri ca am gasi ceva nelalocul lui.
Clatim cu apa rece si asezam bucatile in tava cu marginea mai inalta.
Spalam curpenii ,ceapa si usturoiul dupa care le taiem cam la 5 cm lungime si le asezam in tava Taiem si mararul mai marunt si il punem deoparte pentru a fi folosit la momentul oportun.
Stingem bulionul cu vinul alb si rasturnam in tava,venim si cu celelalte mirodenii ,asezonam cu sare si piper,punem si uleiul si bagam tava in cuptorul deja pregatit la 200 grade unde il lasam 30 de minute.
In tot acest rastimp mai desfacem usa la cuptor si cu un polonic luam din zeama din tava si turnam peste bucati.
Incercam cu o furculita carnea si cand este gata o scoatem din cuptor.
Adaugam sferturi de lamaie ca decor si marar mult pe deasupra si se poate servi.La asa un festin si ingerii ar crapa de gelozie .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii