autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Stufat de ied

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. carne macra de ied, 3 cepe, 100 gr. unt sau ulei, 250 ml de vin alb, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, o lingura pasta de tomate, sare, piper, 25 fire ceapa verde, 25 fire de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea si se taie in bucati potrivite, care se rumenesc in unt sau in ulei. In grasimea ramasa se pun firele de ceapa si usturoi curatate, spalate, legate in opturi sau in cercuri. Cind acestea s-au rumenit putin, se scot pe platou si se repeta apoi operatia cu toata ceapa si usturoiul verde. Se asaza din nou in grasime, se pune deasupra carnea rumenita, se toarna vinul alb, apoi se acopera cu zeama de carne sau cu apa calda. Se pun mararul si patrunjelul (radacina) taiate rondele subtiri. Se lasa vasul sa clocoteasca pe foc mic, si cind zarzavaturile sint aproape gata, se pune pasta de rosii dezlegata cu apa calda, cit sa acopere toate ingredientele.
Inainte de a aduce preparatul pe masa, se pun 3-4 felii subtiri de lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de ied" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Stufat de ied

Stufat de ied

Carnea portionata, spalata, uscata, condimentata, se amesteca cu ule,i intr-un vas, apoi se acopera

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Retete de Pasti
Iepure cu masline si sos de rosii

Iepure cu masline si sos de rosii

Legumele se toaca marunt sau se baga la robot separat. Calim usturoiul zdrobit impreuna cu maslinele

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulada de cartofi cu carne