autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Stufat de iepure

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2017

Ingrediente
2 kg carne de iepure, 100 ml vin, 2 linguri pasta de tomate, 10 fire ceapa verde, 10 fire usturoi verde, sare dupa gust, 1 lingurita piper boabe,  foi de dafin, 1 lingurita de chili piper de cayenne, 50 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou.

Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.

Intr-un vas mai mare, se pune pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza; peste compozitie se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru circa o ora.

Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata. Se serveste cu mamaliguta calda. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Ciupercile se curata si se spala. Palarioarele ciupercilor se aseaza in tava. Coditele si cascavalul

9 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pisto

Pisto

Se pun la calit urmatoarele ingrediente taiate marunt-ceapa,ardeiul, usturoiul si rosiile. Intre

8 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg carne de iepure
  • 100 ml vin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 10 fire ceapa verde
  • 10 fire usturoi verde
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper boabe
  •  foi de dafin
  • 1 lingurita de chili piper de cayenne
  • 50 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pastai cu usturoi