autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Stufat de miel

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
1 kg carne, 1/2 kg ceapa verde, 1/2 kg usturoi verde, 1 cana sos de rosii, 1 lingurita de faina, 1 ceasca de ulei, sare, 1 lingura de otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se cupata si se taie bucati lungi de 4-5 cm. Se pun intr-o cratita si se oparesc cu apa clocotita. Se calesc putin in ulei. In acelasi ulei se calesc bucatile de carne. Carnea si zarzavatul se pun impreuna intr-o cratita, se acopera cu apa calda sau supa de zarzavat, si se fierb inabusit 15 min. Se adauga sosul de rosii si faina desfacuta in 2 linguri de apa, 1 lingura de otet si sare. Mancarea se fierbe la foc mic pana cand carnea este bine fiarta si sosul a scazut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Stufat de miel

Stufat de miel

Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina

1 vot    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
STUFAT DE MIEL DOBROGEAN

STUFAT DE MIEL DOBROGEAN

Se taie coastele si carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei. Separat se pregatesc

36 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1/2 kg ceapa verde
  • 1/2 kg usturoi verde
  • 1 cana sos de rosii
  • 1 lingurita de faina
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • 1 lingura de otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Cubulete de porc pe pat de cartofi natur