Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina faina,se amesteca repede si se stinge cu apa fierbinte.Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana se inmoaie.
Ceapa si usturoiul se curata,se spala si se taie bastonase scurte de cam 2 cm,se fierb 10 minute cu carnea la foc mic,se toarna bulionul sau pasta de tomate diluata cu apa,se condimeneteaza dupa gust.Eu am facut si dintr-o cantitate mai mica de carne,doar cateva bucatele,ceapa verde am folosit doar 15 fire deoarece era mare,iar faina am adaugat-o la sfarsit dizolvata in putina apa rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii