Stufat de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Stufat de miel

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 30 fire ceapa verde
  • 30 fire usturoi verde
  • bulion sau pasta de tomate
  • faina
  • ulei
  • sare si vegeta.

Mod de preparare

Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina faina,se amesteca repede si se stinge cu apa fierbinte.Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana se inmoaie.

Ceapa si usturoiul se curata,se spala si se taie bastonase scurte de cam 2 cm,se fierb 10 minute cu carnea la foc mic,se toarna bulionul sau pasta de tomate diluata cu apa,se condimeneteaza dupa gust.Eu am facut si dintr-o cantitate mai mica de carne,doar cateva bucatele,ceapa verde am folosit doar 15 fire deoarece era mare,iar faina am adaugat-o la sfarsit dizolvata in putina apa rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise