autor:

vera

» » Mancaruri cu carne

Stufat de miel

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
1kg carne miel, 1ceapa, 1 lingur afaina, 2 legaturi de marar, 1pahar ulei, 3-5 legaturi de ceapa verde, 3-5 legaturi de usturoi verde, 1 legatura groasa de patrunjel, sare,, boia.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul verde se pun la rumenit in ulei. Ceapa uscata se toaca.

Carnea se taie portii, iar cind ceapa si usturoiul verde s-au inmuiat se scot, se dau deoparte, iar in acelasi ulei se pun carnea si ceapa taiata la calit, cu boia si piper boabe.

Cind s+au rumenit se sting cu un pic de vin alb si apa sau doar apa si se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cam o jum de ora.

Intre timp se toaca marar patrunjel se dau deoparte. Facem un pic de rintas (faina+apa) si-l turnam peste carne. Se amesteca bine, se lasa sa dea un clocot. Dupa care se adauga ceapa si usturoiul calite, se mai lasa la copt 15 min, se sareaza si se adauga verdeata tocata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Stufat de miel

Stufat de miel

Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina

1 vot    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Stufat de miel

Stufat de miel

Ceapa si usturoiul verde se taie marunt, la fel si verdeata. Carnea se spala bine si se pune la fiert,

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne miel
  • 1ceapa
  • 1 lingur afaina
  • 2 legaturi de marar
  • 1pahar ulei
  • 3-5 legaturi de ceapa verde
  • 3-5 legaturi de usturoi verde
  • 1 legatura groasa de patrunjel
  • sare,
  • boia.

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de ficatei de pui