Ceapa si usturoiul verde se pun la rumenit in ulei. Ceapa uscata se toaca.
Carnea se taie portii, iar cind ceapa si usturoiul verde s-au inmuiat se scot, se dau deoparte, iar in acelasi ulei se pun carnea si ceapa taiata la calit, cu boia si piper boabe.
Cind s+au rumenit se sting cu un pic de vin alb si apa sau doar apa si se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cam o jum de ora.
Intre timp se toaca marar patrunjel se dau deoparte. Facem un pic de rintas (faina+apa) si-l turnam peste carne. Se amesteca bine, se lasa sa dea un clocot. Dupa care se adauga ceapa si usturoiul calite, se mai lasa la copt 15 min, se sareaza si se adauga verdeata tocata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii