Ceapa si usturoiul verde se taie marunt, la fel si verdeata. Carnea se spala bine si se pune la fiert, daca carnea nu e suficient de grasa se mai poate adauga optional grasime.
Intr-un castron se pune lingura de faina cu boiaua, cu bulionul si cu condimentele, se adauga putina zeama de la carne si amesteca bine.
Cand carnea incepe sa fie fiarta se adauga ceapa si usturoiul, cand acestea sunt aproape fierte se adauga si bulionul si se lasa sa fiarba, spre sfarsit cand este aproape gata se adauga si verdeata toaca marunt si se mai lasa 5 minute si se da deoparte.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii