Stufat de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Stufat de miel

Ingrediente

  • 3/4kg miel
  • 80 fire de ceapa si usturoi
  • 1lingura untura sau unt
  • 1ceasca bors indoit cu apa rece
  • si sare

Mod de preparare

Se iau vreo 80-100 de fire, ceapa si usturoi, fie in parti egale, fie mai multa ceapa si mai mult usturoi. Se curata, se spala, se oparesc. Apoi se innoada fiecare fir in forma de opt sau se face coronita, invartind firul si impletindu-l sau se taie manunchiurile de fire, in bucatele lungi de 3-4 cm. Se trag in putina untura sau unt si apoi se pun peste carnea pregatita ca si la mielul cu spanac. Se adauga o ceasca de bors indoit cu apa. Se sareaza si se lasa sa fiarba putin, apoi se da la cuptor sa scada.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise