Autor:
ruxi (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2013
Ingrediente
3/4kg miel, 80 fire de ceapa si usturoi, 1lingura untura sau unt, 1ceasca bors indoit cu apa rece, si sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se iau vreo 80-100 de fire, ceapa si usturoi, fie in parti egale, fie mai multa ceapa si mai mult usturoi. Se curata, se spala, se oparesc. Apoi se innoada fiecare fir in forma de opt sau se face coronita, invartind firul si impletindu-l sau se taie manunchiurile de fire, in bucatele lungi de 3-4 cm. Se trag in putina untura sau unt si apoi se pun peste carnea pregatita ca si la mielul cu spanac. Se adauga o ceasca de bors indoit cu apa. Se sareaza si se lasa sa fiarba putin, apoi se da la cuptor sa scada.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceapa si usturoiul verde se taie marunt, la fel si verdeata. Carnea se spala bine si se pune la fiert,
3 voturi
1 comentariu
1h 40 min
Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate