Se iau vreo 80-100 de fire, ceapa si usturoi, fie in parti egale, fie mai multa ceapa si mai mult usturoi. Se curata, se spala, se oparesc. Apoi se innoada fiecare fir in forma de opt sau se face coronita, invartind firul si impletindu-l sau se taie manunchiurile de fire, in bucatele lungi de 3-4 cm. Se trag in putina untura sau unt si apoi se pun peste carnea pregatita ca si la mielul cu spanac. Se adauga o ceasca de bors indoit cu apa. Se sareaza si se lasa sa fiarba putin, apoi se da la cuptor sa scada.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii