Din timp se fierb cartofii, morcovii şi sfecla roşie. Se lasă să se răcească. În acest timp se curăţă scrumbia şi se taie cuburi mici,se aşează la fundul farfuriei uniform. Apoi se taie ceapa foarte mărunt şi se presoară peste bucăţile de scrumbie. După ce s-au răcit legumele, se dau prin răzătoare măruntă în straturi în ordinea următoare: cartofii (după ce i-am ras presurăm sare şi piper după gust), apoi merge în ordine morcovul şi apoi sfecla roşie. Înainte de a servi la masă se pune maioneza deasupra foarte dens fără a o netezi cu lingura. Se serveşte rece. Poftă bună!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii