Din timp se fierb cartofii, morcovii şi sfecla roşie. Se lasă să se răcească. În acest timp se curăţă scrumbia şi se taie cuburi mici,se aşează la fundul farfuriei uniform. Apoi se taie ceapa foarte mărunt şi se presoară peste bucăţile de scrumbie. După ce s-au răcit legumele, se dau prin răzătoare măruntă în straturi în ordinea următoare: cartofii (după ce i-am ras presurăm sare şi piper după gust), apoi merge în ordine morcovul şi apoi sfecla roşie. Înainte de a servi la masă se pune maioneza deasupra foarte dens fără a o netezi cu lingura. Se serveşte rece. Poftă bună!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii