autor:

iuliana tarnoveanu

» » Sucuri si compoturi de fructe

Suc de grefuri

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2008

Ingrediente
3-4 grefuri

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se dau prin storcatorul de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de grefuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
compot de visine

compot de visine

Se pune apa la fiert cu zaharul. Cand da in clocot, se adauga visinele. Se fierb 15 minute.

2 voturi    3 comentarii
20 min
Sucuri si compoturi de fructe
Supă rece de pepene galben

Supă rece de pepene galben

Scoate sâmburii din pepene, scoate pulpa şi o pune în blender cu sucul de portocale. Mixează.

4 voturi    2 comentarii
40 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-4 grefuri

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
COMPOT DE PRUNE