Se fierbe apa cu zaharul pana cand acesta se topeste bine. Se spala bine merele, se curata de coaja, se taie in bucati mari si se pun in storcatorul de fructe. Sucul obtinut se pune peste siropul racit, se amesteca bine si se da la frigider ca sa se raceasca bine. Apoi se filtreaza printr-un tifon si se serveste cu apa minerala si cuburi de gheata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii