Morcovii ii razuim , spalam,si ii taiem rondele subtirele.Lamiia o curatam de coaja ,o taiem pe jumate si desfacem feliile.Marul al curatam de coaja ,ai scoatem simburii si il taiem in 3 sau patru bucati. Acum luam morcovii si ii bagam la storcator, marul si la urma jumatatea de lamiie ..In vasul unde avem sucul obtinut adaugam cele doua lingurite cu miere si amestecam bine pana ce se dizolva toata mierea.Punem in cupe sau pahare si servim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii