Suc de morcovi si citrice

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g morcovi rasi fin
  • 8 felii de lamaie
  • 2 linguri zahar tos
  • 2 pahare apa
  • 4 spirale de coaja de lamaie

Mod de preparare

Intr-un vas emailat, se pune apa si se da in fiert. Se stoarce zeama din feliile de lamaie si se pune deoparte. Feliile de lamaie din care s-a stors zeama, impreuna cu zaharul, se pun in vasul cu apa clocotita. Se amesteca pana se topeste zaharul, apoi vasul se da de pe foc si se lasa la racit. Se adauga morcovii rasi si zeama de lamaie. Se amesteca, se strecoara .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise