autor:

iuliana tarnoveanu

» » Sucuri si compoturi de fructe

Suc de portocale

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2008

Ingrediente
4-5 portocale

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se dau prin storcatorul de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata

11 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Supa crema cu suc de portocale (Sopa creme com sumo de laranja)

Supa crema cu suc de portocale (Sopa creme com sumo de laranja)

Taiem legumele cubulete si stoarcem portocalele. Intr-o oala punem uleiul de masline impreuna cu

12 voturi    3 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

    Gustos si sanatos...

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 16 iunie 2008

    Sucul de portocale este foarte bun la gust si usor de preparat acasa. Eu mai adaug si putina apa in el. Mixul din diferite fructe exotice este foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 4-5 portocale

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Sirop de ghimbir