Se aleg rosii coapte,se spala in mai multe ape,se curata de codite,se indeparteaza partile verzi sau stricate daca acestea exista si se trec prin masina de tocat,storcator de fructe sau printr-un blender...Sucul obtinut se fierbe timp de 20-25 de minute,dupa care se toarna in sticle preincalzite,se capseaza bine , se acopera pentru a se raci lent si se pastreaza intr-un loc intunecos si racoros.Daca locul de depozitare nu este optim atunci puteti adauga 1-2 pliculete conservant in compozitie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii