autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

SUC DE ROSII DIETETIC

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
Ex. 5 kg rosii, Optional 1-2 pliculete conservant

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

20 voturi

Mod de preparare

Se aleg rosii coapte,se spala in mai multe ape,se curata de codite,se indeparteaza partile verzi sau stricate daca acestea exista si se trec prin masina de tocat,storcator de fructe sau printr-un blender...Sucul obtinut se fierbe timp de 20-25 de minute,dupa care se toarna in sticle preincalzite,se capseaza bine , se acopera pentru a se raci lent si se pastreaza intr-un loc intunecos si racoros.Daca locul de depozitare nu este optim atunci puteti adauga 1-2 pliculete conservant in compozitie.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUC DE ROSII DIETETIC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Roşii cireşe(cherry) şi dovlecei în bulion

Roşii cireşe(cherry) şi dovlecei în bulion

Roşiile cherry se spală şi se scurg bine, se aşază în borcane de 500 ml. Dovleceii se taie

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Conserve si muraturi
HREAN LA BORCAN

HREAN LA BORCAN

Hreanul curatat, spalat se razuieste pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu sarea, otetuls si

16 voturi    11 comentarii
15 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Multumesc...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    bun si sanatos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Mulrumesc mult de tot pentru sfaturile,aprecierile si comentariile postate...

    • Michelle

      Michelle (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmmmm, preferatul meu... eu ii mai pun si apa ca imi place mai subtire... nu il folosesc in mancare ci ca suc natural...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Asa il pregatesc si eu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Multumesc...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Am votat.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Iarna iese o supa de rosii delicioasa cu acest suc.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Simplu si gustos.Eu pun un pic de sare si miere de albine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Multumesc tuturor...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Bun si sanatos.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Foarte bun sucul de rosii.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Asa fac si eu sucul de rosii.Este foarte bun.Este o reteta buna si sigura, fara conservanti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Eu consum des suc de rosii, sau mai degraba bulion.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ex. 5 kg rosii
  • Optional 1-2 pliculete conservant

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Aperitiv cu ciuperci de câmp