Se aleg rosii coapte,se spala in mai multe ape,se curata de codite,se indeparteaza partile verzi sau stricate daca acestea exista si se trec prin masina de tocat,storcator de fructe sau printr-un blender...Sucul obtinut se fierbe timp de 20-25 de minute,dupa care se toarna in sticle preincalzite,se capseaza bine , se acopera pentru a se raci lent si se pastreaza intr-un loc intunecos si racoros.Daca locul de depozitare nu este optim atunci puteti adauga 1-2 pliculete conservant in compozitie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii