Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si partile vatamate, se toaca si se dau prin masina speciala care separa semintele si cojile sau se dau prin blender pana se toaca bine. Sucul astfel obtinut de pune la fiert intr-o oala corespunzatoare avand grija ca in timpul fierberii se umfla si formeaza spuma care nu se indeparteaza. Se fierbe circa 2 ore sau pana scade si are consistenta dorita , se adauga sarea si zaharul . Dupa fierbere, cu ajutorul unei palnii se pune in sticle curate si uscate, fierbinte. Se invelesc bine in paturi si se lasa asa acoperite pana se racesc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii