Suc de zmeura

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Suc de zmeura

Ingrediente

  • 1 cana plina cu zmeura
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri inghetata de vanilie
  • apa plata
  • 1-2 linguri miere
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Zmeura o spalam si o scurgem de apa.

O bagam la blender si o zdrobim.

Trecem printr-o sita ca sa indepartam semintele.

Punem zmeura fara seminte inapoi in blender, adaugam putina apa plata (asta o puneti dupa ochi), zeama de lamaie si miere.

Mai dam cateva secunde drumul la blender, iar la sfarsit incorporam inghetata si cateva cuburi de gheata.

Pulsam inca putin blender-ul pana sucul devine spumos.

Punem in pahare si servim imediat cat este rece!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise