Suc din pulpă de mere și banană

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 1 banană
  • 1 cană si jumatate cu apă

Mod de preparare

Se curăță banana și se taie rondele de aprox. 1.5 cm grosime. Se curăță merele de coajă și de zona cu sâmburi și se taie în bucățele potrivite ca mărime cu cele de banană. Se pun toate fructele tăiate într-un blender, se toarnă o cană și jumătate de apă. Se pornește blenderul timp de 15 secunde pentru o bună omogenizare. Se transferă sucul obținut într-o sticlă de plastic cu gât larg și se pune în frigider.

Sucul este foarte ușor de făcut, este dens, fără zahăr, foarte bun și sănătos.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise