Suc din pulpă de mere și banană

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 1 banană
  • 1 cană si jumatate cu apă

Mod de preparare

Se curăță banana și se taie rondele de aprox. 1.5 cm grosime. Se curăță merele de coajă și de zona cu sâmburi și se taie în bucățele potrivite ca mărime cu cele de banană. Se pun toate fructele tăiate într-un blender, se toarnă o cană și jumătate de apă. Se pornește blenderul timp de 15 secunde pentru o bună omogenizare. Se transferă sucul obținut într-o sticlă de plastic cu gât larg și se pune în frigider.

Sucul este foarte ușor de făcut, este dens, fără zahăr, foarte bun și sănătos.

Poftă bună!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul