Curatam legumele, fructele si le taiem in bucati mari. Le trecem prin storcator de fructe si obtinem sucul. Amestecam bine si daca vreti sa fie mai subtire puteti adauga apa minerala iar vara puneti cuburi de gheata. Acest suc e foarte sanatos deoarece sfecla scade colesterolul rau, imbunatateste functionarea ficatului, grefa stimuleaza digestia, pepenele galben ajuta sistemul imunitar iar morcovul imbunatateste vederea si ajuta la o buna functionare a sistemului cardiovascular. Va urez sa fiti cat mai sanatosi!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii