Spalam marul si indepartam casuta cu samburi si asa cu coaja il taiem in cuburi. Citricele le curatam de coaja si le feliem.
Punem intr-un blender fructele, mierea, ghimbirul si apa. Mixam bine amestecul cam 2-3’, dupa care trecem printr-o sita si obtinem un suc extrem de parfumat, puternic picant si cu efecte terapeutice extraordinare.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii