autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Suc rosii mici

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
10 kg rosii mici, 5 linguri sare, 2 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 3h

3 voturi

Mod de preparare

Rosiile se dau prin masina de stors rosii si se pun la fiert in oala unsa cu doua linguri de ulei. Se lasa la fiert la foc iute timp de 1 ora. La final adaugam sarea si amestecam bine. In acest timp sticlele se sterilizeaza. In sticlele fierbinti punem sucul fierbinte si lasam la cald pana se racesc. Se pastreaza la rece si poate fi folosit la acritul ciorbelor, rosiile mici fiind mai acrute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc rosii mici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Bulion fara conservant

Bulion fara conservant

Spalati sticlele si puneti-le la scurs cu gura in jos. Rosiile bine spalate se taie bucati mari,

22 voturi    17 comentarii
5h 30 min
Conserve si muraturi
Arpagic si usturoi murat

Arpagic si usturoi murat

Arpagicul sau usturoiul se curata, se aseaza in borcane.Se fierb apa,otetul,zaharul ,conservantul

29 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Foarte bun si sanatos!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Azi maine trebuie sa facem bulionul.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    O bunatate ! Si este si foarte sanatos !!! Bravo....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foarte bun si sanatos!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Foarte bun, foarte sanatos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Un deliciu...

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Intradevar sunt foarte bune rosiile mici si socrul meu face suc din ele sau risii in bulion din aceste rosii cherry

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Este tare gustos...Felicitari pentru aceasta reteta... Rosiile mici sau rosiile cherry au avantajul de a contine putine seminte sau chiar deloc,sunt foarte dulci si aromate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Nu am facut niciodata suc din rosii mici.Am sa fac si eu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Si eu pun sare, o jumate de ardei gras si 2 crengute de telina verde, dupa ce le strecor de coji si pun din nou la fiert pt inca o ora, cam asa arata bulionul meu.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Arata superb,produsul final,felicitari.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Eu fac bulionul fara sare si fara ulei si pastreaza gustul natural al rosiilor . Dupa ce l-am pus in sticle le las in pat cald pina se racesc apoi le pun in camara.... Dar si reteta ta cred ca e tare buna ! Bravo !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

3 voturi

Ingrediente

  • 10 kg rosii mici
  • 5 linguri sare
  • 2 linguri de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun si sanatos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - TARHON VERDE