autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufle de broccoli si gulii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cesti orez fiert, , 1 cutie rosii decojite, , 4 linguri svaiter ras, , 500 g broccoli, , 400 g gulii, , sare, , 2 linguri unt (margarina),, 1 ceapa, , 1 ardei gras rosu, , putina zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 2 galbenusuri, , 200 g smantana,, inca 100 g cascaval ras (orice fel),, putin unt sau margarina pentru uns forma.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se unge o forma de budinca si se presara in ea orezul fiert, peste care se presara rosiile scurse (pe jumatate) si taiate bucatele si apoi svaiterul ras. Se spala buchetelele de broccoli, se scurg bine, se taie marunt, se aseaza in forma (peste rosii) impreuna cu guliile taiate felii si se sareaza. Ceapa curatata si tocata se caleste in untul incins pana ce devine sticloasa. Se adauga ardeiul taiat fasii, se dunstuieste si el, dupa care se toarna peste ingredientele din forma de budinca, impreuna cu putina zeama concentrata de legume. Se bat galbenusurile cu smantana, se incorporeaza cascavalul ras si se toarna de asemenea peste legume. Se baga budinca in cuptorul incins la 200 grade, se lasa 25-30 de minute, se garniseste si se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de broccoli si gulii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de dovlecei

Sufleu de dovlecei

Spalam dovleceii si apoi ii dam prin razatoarea mare.Punem la incins ulei intr-o tigaie si calim

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul

32 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cesti orez fiert
  • 1 cutie rosii decojite
  • 4 linguri svaiter ras
  • 500 g broccoli
  • 400 g gulii
  • sare
  • 2 linguri unt (margarina),
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • putina zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 2 galbenusuri
  • 200 g smantana,
  • inca 100 g cascaval ras (orice fel),
  • putin unt sau margarina pentru uns forma.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Dovlecei prajiti cu ou, rosii si usturoi