autor:

Nica_Nicusor

» » Dulciuri diverse

Sufleu de ciocolata

Autor: Nica_Nicusor (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nica_Nicusor (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Ingrediente
440 gr ciocolata neagra, , 250 gr zahar tos, , 250 gr faina alba, , 12 oua, , 375 gr unt fara sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune ciocolata cu untul la topit la baine marine, intre timp se bate spuma ouale cu zaharul si se adauga faina amestecand continuu. Ciocolata topita se adauga treptat peste oua. Se iau forme de aluminiu mici, se ung cu unt moale si se toarna compozitia. Se lasa la rece pana la folosire. Se coc in cuptorul prealabil incins la 200C timp de 9 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Sufleu de ciocolata

Sufleu de ciocolata

Se pune la topit untul pe baie de aburi impreuna cu zaharul. Cand e gata, se adauga ciocolata rupta

29 voturi    17 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Sufleu de ciocolata alba

Sufleu de ciocolata alba

Ciocolata se topeste. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile cu cele 2 ling de zahar,

2 voturi    2 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Imi place arata super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Foarte frumos prezentat!

  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Felicitari si pt sufleu ,dar si decorul este superb

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

      Delicios si frumos prezentat !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place arata super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu dulceata