Reteta postata pe: 26 martie 2007
Ingrediente
2 bucati piept pui dezosat, 500 gr. ciuperci, 1 pachet unt, 1 lamaie, 1 rosie, condimente pentru carne de pui
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii. Ciupercile se taie felii pe lungime, se pun intrun castron si peste ele se stoarce jumatate de lamaie. Se lasa cca. 15 minute ca sa absoarba zeama de lamaie. Se incinge cuptorul. Se unge cu unt o cratita, se pune un strat de felii rosie apoi alternativ un strat de fasii de carne de pui si un strat de ciuperci, cu bucatele de unt intre ele. Din cand in cand se presara dupa gust condiment peste carnea de pui. Deasupra se pun ultimele bucatele de unt si cealalta jumatate de lamaie taiata felii subtiri. Se da la cuport aprox. 45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie.
Curatam usturoiul si il zrobim.
Intr-un
Orezul se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat cca. 20 min sau pana cand infloreste putin.Ceapa
50 voturi
9 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate