autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sufle de pui cu ciuperci

Autor: Silvia Constantin (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Constantin (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 martie 2007

Ingrediente
2 bucati piept pui dezosat, 500 gr. ciuperci, 1 pachet unt, 1 lamaie, 1 rosie, condimente pentru carne de pui

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii. Ciupercile se taie felii pe lungime, se pun intrun castron si peste ele se stoarce jumatate de lamaie. Se lasa cca. 15 minute ca sa absoarba zeama de lamaie. Se incinge cuptorul. Se unge cu unt o cratita, se pune un strat de felii rosie apoi alternativ un strat de fasii de carne de pui si un strat de ciuperci, cu bucatele de unt intre ele. Din cand in cand se presara dupa gust condiment peste carnea de pui. Deasupra se pun ultimele bucatele de unt si cealalta jumatate de lamaie taiata felii subtiri. Se da la cuport aprox. 45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, surpriza

Pulpe de pui, surpriza

Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara.

125 voturi    23 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pui cu crusta si cartofi la cuptor

Pui cu crusta si cartofi la cuptor

Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet. Cartofii

3 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
PUI CU CONOPIDA