Pieptul de pui se taie fasii. Ciupercile se taie felii pe lungime, se pun intrun castron si peste ele se stoarce jumatate de lamaie. Se lasa cca. 15 minute ca sa absoarba zeama de lamaie. Se incinge cuptorul. Se unge cu unt o cratita, se pune un strat de felii rosie apoi alternativ un strat de fasii de carne de pui si un strat de ciuperci, cu bucatele de unt intre ele. Din cand in cand se presara dupa gust condiment peste carnea de pui. Deasupra se pun ultimele bucatele de unt si cealalta jumatate de lamaie taiata felii subtiri. Se da la cuport aprox. 45 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii