Laptele se amestecã cu fãina usor, sã nu iasã cocoloase, apoi se adaugã zahãrul, 10 gr unt, 3 gãlbenusuri si vanilia. Se pun pe foc mic, se amestecã pânã se îngroasã si apoi se încorporeazã celelalte 3 gãlbenusuri.
Albusurile bãtute spumã se amestecã - putin cãte putin - în compozitia de mai sus, când aceasta este încã fierbinte.
Se unge un vas de sufle cu unt, se toarnã compozitia în el si se dã la cuptor, la foc potrivit, cu 15 minute înainte de a fii servit.
Se rãstoarnã pe un platou, se pudreazã cu zahãr si se serveste cu friscã bãtutã.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii