Sufleu de conopida cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Sufleu de conopida cu branza

Ingrediente

  • 2 conopide mari
  • 2 morcovi
  • 1 ardel galben sau rosu
  • 150 gr branza de vaca
  • 150 gr branza sarata (de burduf, telemea sau de oi)
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu un varf cutit de sare, cca 15 min la foc moderat, impreuna cu morcovul, iar cand e gata o scurgem de apa si o asezam in tava unsa cu un pic ulei.Taiem morcovul felii si ardeiul crud si le asezam printre conopida.

Separat, amestecam cele doua portii de branza, adaugam sare si piper dupa gust, si asezam bulgarasii peste conopida din tava.

Batem ouale impreuna cu laptele, faina si smantana si punem deasupra. Aici punem si faina.

Dam tava la cuptor ptr cca 20 min, pana se rumeneste deasupra, apoi scoatem si presaram cascavalul ras, mai lasam un pic la cuptor pana se face o culoare maronie.

Acest preparat este o garnitura perfecta pentru carnea de pui!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure