autor:

narcisa costea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de conopida cu branza

Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 august 2014

Ingrediente
2 conopide mari , 2 morcovi, 1 ardel galben sau rosu, 150 gr branza de vaca, 150 gr branza sarata (de burduf, telemea sau de oi), 2 oua, 1 cana lapte, 2 linguri faina, 3 linguri smantana, 50 gr cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu un varf cutit de sare, cca 15 min la foc moderat, impreuna cu morcovul, iar cand e gata o scurgem de apa si o asezam in tava unsa cu un pic ulei.Taiem morcovul felii si ardeiul crud si le asezam printre conopida.

Separat, amestecam cele doua portii de branza, adaugam sare si piper dupa gust, si asezam bulgarasii peste conopida din tava.



Batem ouale impreuna cu laptele, faina si smantana si punem deasupra. Aici punem si faina.



Dam tava la cuptor ptr cca 20 min, pana se rumeneste deasupra, apoi scoatem si presaram cascavalul ras, mai lasam un pic la cuptor pana se face o culoare maronie.

Acest preparat este o garnitura perfecta pentru carnea de pui!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Cotletul de miel spalat si sters de apa se portioneaza, apoi se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paella cu legume

Paella cu legume

Se calesc ceapa si usturoiul 2-3 min, dupa care se adauga restul legumelor taiate cubulete si se

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 conopide mari 
  • 2 morcovi
  • 1 ardel galben sau rosu
  • 150 gr branza de vaca
  • 150 gr branza sarata (de burduf
  • telemea sau de oi)
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 50 gr cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de narcisa costea
Cozonac coronita

Cozonac coronita

aluatul: se pune faina pe masa de lucru,se face o gaura in mijloc,unde punem drojdia ,peste care

6 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

346 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salata cruditati-coleslaw

salata cruditati-coleslaw

varza,morcovul,telina si prazul se rad sau se taie in robot,maricele,razatoarea de mere.Separat se

37 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv cu seminte de chimen