Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu un varf cutit de sare, cca 15 min la foc moderat, impreuna cu morcovul, iar cand e gata o scurgem de apa si o asezam in tava unsa cu un pic ulei.Taiem morcovul felii si ardeiul crud si le asezam printre conopida.
Separat, amestecam cele doua portii de branza, adaugam sare si piper dupa gust, si asezam bulgarasii peste conopida din tava.
Batem ouale impreuna cu laptele, faina si smantana si punem deasupra. Aici punem si faina.
Dam tava la cuptor ptr cca 20 min, pana se rumeneste deasupra, apoi scoatem si presaram cascavalul ras, mai lasam un pic la cuptor pana se face o culoare maronie.
Acest preparat este o garnitura perfecta pentru carnea de pui!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii