autor:

narcisa costea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de conopida cu branza

Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 august 2014

Ingrediente
2 conopide mari , 2 morcovi, 1 ardel galben sau rosu, 150 gr branza de vaca, 150 gr branza sarata (de burduf, telemea sau de oi), 2 oua, 1 cana lapte, 2 linguri faina, 3 linguri smantana, 50 gr cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu un varf cutit de sare, cca 15 min la foc moderat, impreuna cu morcovul, iar cand e gata o scurgem de apa si o asezam in tava unsa cu un pic ulei.Taiem morcovul felii si ardeiul crud si le asezam printre conopida.

Separat, amestecam cele doua portii de branza, adaugam sare si piper dupa gust, si asezam bulgarasii peste conopida din tava.



Batem ouale impreuna cu laptele, faina si smantana si punem deasupra. Aici punem si faina.



Dam tava la cuptor ptr cca 20 min, pana se rumeneste deasupra, apoi scoatem si presaram cascavalul ras, mai lasam un pic la cuptor pana se face o culoare maronie.

Acest preparat este o garnitura perfecta pentru carnea de pui!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Turn de orez

Turn de orez

Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se taie si se curata si se spala foarte bine. Se pun

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 conopide mari 
  • 2 morcovi
  • 1 ardel galben sau rosu
  • 150 gr branza de vaca
  • 150 gr branza sarata (de burduf
  • telemea sau de oi)
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 50 gr cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de narcisa costea
Cozonac coronita

Cozonac coronita

aluatul: se pune faina pe masa de lucru,se face o gaura in mijloc,unde punem drojdia ,peste care

6 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

348 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salata cruditati-coleslaw

salata cruditati-coleslaw

varza,morcovul,telina si prazul se rad sau se taie in robot,maricele,razatoarea de mere.Separat se

37 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Ghiveci de vara