autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu „clasic” de cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi (nesfaramiciosi), , 300 g tulpina de praz, , 60 g sunca de Praga, , 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne), , 1 lingurita chimen, , 2 linguri cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri, se aseaza intr-o forma de budinca si se presara cu sare si piper.
Peste cartofi se pune un strat de praz curatat si taiat rondele si de fasii de sunca de Praga.
Se toarna deasupra zeama concentrata de legume (Knorr+apa), se presara chimenul si cascavalul ras si se dau 15 minute la cuptorul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu „clasic” de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de spanac cu cartofi

Sufleu de spanac cu cartofi

Se decongeleaza spanacul punandu-l sa se scurga intr-o strecuratoare. Cartofii se curata, se taie

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene
Sufleu de cartofi cu mezeluri si ciuperci

Sufleu de cartofi cu mezeluri si ciuperci

Cartofii spalati/curatati si taiati ii punem la fiert in apa sarata. Intre timp, topim baconul cubulete

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi (nesfaramiciosi)
  • 300 g tulpina de praz
  • 60 g sunca de Praga
  • 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne)
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri cascaval ras.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ciuperci si cascaval