autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu „clasic” de cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi (nesfaramiciosi), , 300 g tulpina de praz, , 60 g sunca de Praga, , 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne), , 1 lingurita chimen, , 2 linguri cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri, se aseaza intr-o forma de budinca si se presara cu sare si piper.
Peste cartofi se pune un strat de praz curatat si taiat rondele si de fasii de sunca de Praga.
Se toarna deasupra zeama concentrata de legume (Knorr+apa), se presara chimenul si cascavalul ras si se dau 15 minute la cuptorul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu „clasic” de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de cartofi dulci

Sufleu de cartofi dulci

Cartofii se pun la fiert aprox.20 minute pana cand s-au inmuiat apoi se scurg si se paseaza.Laptele

8 voturi    5 comentarii
1h
Retete vegetariene
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce cartofii

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi (nesfaramiciosi)
  • 300 g tulpina de praz
  • 60 g sunca de Praga
  • 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne)
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri cascaval ras.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
chiftelute de legume