autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu „clasic” de cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi (nesfaramiciosi), , 300 g tulpina de praz, , 60 g sunca de Praga, , 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne), , 1 lingurita chimen, , 2 linguri cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri, se aseaza intr-o forma de budinca si se presara cu sare si piper.
Peste cartofi se pune un strat de praz curatat si taiat rondele si de fasii de sunca de Praga.
Se toarna deasupra zeama concentrata de legume (Knorr+apa), se presara chimenul si cascavalul ras si se dau 15 minute la cuptorul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu „clasic” de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de cartofi dulci

Sufleu de cartofi dulci

Cartofii se pun la fiert aprox.20 minute pana cand s-au inmuiat apoi se scurg si se paseaza.Laptele

8 voturi    5 comentarii
1h
Retete vegetariene
Sufleu de cartofi

Sufleu de cartofi

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep

33 voturi    36 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi (nesfaramiciosi)
  • 300 g tulpina de praz
  • 60 g sunca de Praga
  • 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne)
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri cascaval ras.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tocanita de ceapa cu ficat de vitel