Sufleu „clasic” de cartofi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi (nesfaramiciosi),
  • 300 g tulpina de praz,
  • 60 g sunca de Praga,
  • 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne),
  • 1 lingurita chimen,
  • 2 linguri cascaval ras.

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri, se aseaza intr-o forma de budinca si se presara cu sare si piper.

Peste cartofi se pune un strat de praz curatat si taiat rondele si de fasii de sunca de Praga.

Se toarna deasupra zeama concentrata de legume (Knorr+apa), se presara chimenul si cascavalul ras si se dau 15 minute la cuptorul incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise