Se amesteca faina cu smintina intr-un vas care se pune apoi pe foc fara sa se inceteze amestecatul pina in clipa cind incepe sa fiarba. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cind s-a racit, se adauga galbenusurile frecate separat dinainte cu zaharul si coaja de lamiie, se amesteca bine si apoi se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa. Se lasa la copt cca 20 minute
Se serveste calda
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii