autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu cu varza de Bruxelles

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
300g cartofi,sare,600g varza de Bruxelles,4 felii kaiser,3 linguri unt, cascaval,100g smantana,1 ou,piper,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se taie felii si se fierb in apa cu sare 15 minute,apoi se scurg.
Varza se opareste 10 minute in apa cu putina sare.;se scurge.
Feliile de kaiser se prajesc.Cascavalul se rade si se amesteca cu smantana,oul batut,sare si piper.
Se unge o forma termorezistenta cu o lingura cu unt.
Se asaza in forma felii de kaiser,felii de cartofi,ca tiglele pe acoperis,iar deasupra se repartizeaza varza.Patrunjelul se toaca si se amesteca in compozitia cu smantana.;se toarna amestecul peste varza.
Sufleul se coace la cuptor 15-20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu din varza de Bruxelles

Sufleu din varza de Bruxelles

Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara,

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive
Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Se curata ceapa ,rosia si ardeiul si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei.Se adauga fasolea

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Imi plac foarte mult aceste verzisoare,sunt gustoase, sanatoase si se pot face o multime de de combinatii...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 300g cartofi,sare,600g varza de Bruxelles,4 felii kaiser,3 linguri unt, cascaval,100g smantana,1 ou,piper,patrunjel

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocanita de bureti