autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu cu varza de Bruxelles

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
300g cartofi,sare,600g varza de Bruxelles,4 felii kaiser,3 linguri unt, cascaval,100g smantana,1 ou,piper,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se taie felii si se fierb in apa cu sare 15 minute,apoi se scurg.
Varza se opareste 10 minute in apa cu putina sare.;se scurge.
Feliile de kaiser se prajesc.Cascavalul se rade si se amesteca cu smantana,oul batut,sare si piper.
Se unge o forma termorezistenta cu o lingura cu unt.
Se asaza in forma felii de kaiser,felii de cartofi,ca tiglele pe acoperis,iar deasupra se repartizeaza varza.Patrunjelul se toaca si se amesteca in compozitia cu smantana.;se toarna amestecul peste varza.
Sufleul se coace la cuptor 15-20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu din varza de Bruxelles

Sufleu din varza de Bruxelles

Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara,

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive
Vinete pane(specific arab)

Vinete pane(specific arab)

Vinata,spalata,se curata si se taie felii,pe lung,de cca 1,5 cm grosime.Fiecarei felii i se face

15 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Imi plac foarte mult aceste verzisoare,sunt gustoase, sanatoase si se pot face o multime de de combinatii...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 300g cartofi,sare,600g varza de Bruxelles,4 felii kaiser,3 linguri unt, cascaval,100g smantana,1 ou,piper,patrunjel

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Crema de dovleac