autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

sufleu de andive

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1/2 kg andive, 4 linguri cascaval ras, 4 oua, 2 cesti sos alb, 150 g unt, sare, piper, 1/4 l lapte, 4 oua, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se oparasc andivele 5 minute, curatite, spalate si taiate.Se scurg si se inabusa cu o bucatica de unt, amestecand ca sa nu se prinda.Apoi se prepara din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, andivele, scursa sau transformata intr-un pireu, sare, piper si cascavalul ras.Dupa ce se adauga albusurile spuma, se toarna compozitia intr-un graten uns cu unt, astfel incat forma sa ramana neumpluta circa 4 cm de la marginea ei, se presara deasupra bucatele din restul de unt si se da la cuptor unde se tin 20-30 de minute.Cand s-a rumenit si a crescut
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de Bruxelles gratinata

Varza de Bruxelles gratinata

Daca folosim si piept de curcan sau de pui intai vom taia cuburi carnea si o rumenim impreuna cu

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
fasole paistai cu  branza

fasole paistai cu branza

spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Ai uitat sa o termini ....

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg andive
  • 4 linguri cascaval ras
  • 4 oua
  • 2 cesti sos alb
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • 1/4 l lapte
  • 4 oua
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ai uitat sa o termini ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancarica de ardei copti