autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

sufleu de andive

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1/2 kg andive, 4 linguri cascaval ras, 4 oua, 2 cesti sos alb, 150 g unt, sare, piper, 1/4 l lapte, 4 oua, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se oparasc andivele 5 minute, curatite, spalate si taiate.Se scurg si se inabusa cu o bucatica de unt, amestecand ca sa nu se prinda.Apoi se prepara din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, andivele, scursa sau transformata intr-un pireu, sare, piper si cascavalul ras.Dupa ce se adauga albusurile spuma, se toarna compozitia intr-un graten uns cu unt, astfel incat forma sa ramana neumpluta circa 4 cm de la marginea ei, se presara deasupra bucatele din restul de unt si se da la cuptor unde se tin 20-30 de minute.Cand s-a rumenit si a crescut
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute cu branza si verdeata

Vinete umplute cu branza si verdeata

Aceasta reteta e o reteta de vara,creata de verdeata plina de roua a gradinilor si combinata cu roada

6 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prosciuto pe varza dulce la cuptor

Prosciuto pe varza dulce la cuptor

Se taie varza patratele, se pudreaza cu o lingurita de sare, apoi se framanta putin cu mainile, se

11 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Ai uitat sa o termini ....

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg andive
  • 4 linguri cascaval ras
  • 4 oua
  • 2 cesti sos alb
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • 1/4 l lapte
  • 4 oua
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ai uitat sa o termini ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pilaf de hrişca