autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

sufleu de andive

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1/2 kg andive, 4 linguri cascaval ras, 4 oua, 2 cesti sos alb, 150 g unt, sare, piper, 1/4 l lapte, 4 oua, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se oparasc andivele 5 minute, curatite, spalate si taiate.Se scurg si se inabusa cu o bucatica de unt, amestecand ca sa nu se prinda.Apoi se prepara din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, andivele, scursa sau transformata intr-un pireu, sare, piper si cascavalul ras.Dupa ce se adauga albusurile spuma, se toarna compozitia intr-un graten uns cu unt, astfel incat forma sa ramana neumpluta circa 4 cm de la marginea ei, se presara deasupra bucatele din restul de unt si se da la cuptor unde se tin 20-30 de minute.Cand s-a rumenit si a crescut
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de praz cu masline

Mancarica de praz cu masline

Am curatat ceapa ,am taiat rondele si am pus-o intr-o oala teflon impreuna cu inimile,sare si piper

2 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zucchini Cu Brânză

Zucchini Cu Brânză

Se pune zucchini la prăjit, se condimentează cu piper şi sare sau vegeta, se lasă cam 20 minute.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Ai uitat sa o termini ....

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg andive
  • 4 linguri cascaval ras
  • 4 oua
  • 2 cesti sos alb
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • 1/4 l lapte
  • 4 oua
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ai uitat sa o termini ....

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei umpluti cu feta si nuci