1.Se fierbe brocoli desfacut in buchetele in apa cu sare cca.10 minute dupa care se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga bine.
Se farama branza cu o furculita apoi se mixeaza cu smantana si galbenusurile.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.
Se unge o forma termorezistenta de sufleu cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet.
Albusurile bastute spuma tare se incorporeaza in crema de branza,apoi se toarna jumatate din cantitate in forma,se repartizeaza buchetele de brocoli apoi se toarna peste ele restul amestecului.Deasupra se repartizeaza feliute subtiri de mozzarella si se da la copt,in cuptorul preincalzit,cca 20-25 de minute,pana se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii