autor:

Fara foto

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Sufleu de brinza si merisoare

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
2 mere mari ionathan, 2 linguri cu bobite uscate de merisor, , 2 linguri cu suc de portocale, 2 oua, 50 g nectar de pere (sau suc mai, gros),250 g brânza dulce de vaci, 1 vârf de sare, 3 linguri de gris,, l lingurita de praf de copt, 1lingurita de ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Speli merele,le tai în sferturi, le scoti semintele si le tai în feliute.
Le pui înt-un castron la marinar (da, si fructele se marineaza, nu
numai carnea!)cu bobitele de merisor, în sucul de protocale. Ouale,
necrarul de pere, brânza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le
amesteci bine, cu o lingura de lemn, pâna obtii o masa cremoasa.
Adaugi si fructele marinare. Ungi cu ulei o forma de copr termorezistenra si
apoi rastorni amestecul de brânza. Pui tava în cupror,
la 140 gradeC (treapta 4, remperatura moderata) si coci sufleul circa 40
de minute. Îl poti aduce la masa atâr caldut, cât si rece. Daca vrei,
pudreaza desertul cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza si merisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu crema Chantilly si sos de ciocolata

Clatite cu crema Chantilly si sos de ciocolata

Intr-un vas in care vom prepara clatitele ,cernem faina cu praful de copt si cacaoa. Punem sarea

3 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata

Se incalzeste cuptorul la 180 g C si se tapeteaza cu unt si faina/ hartie de copt o forma de chec. Intr-un

4 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 mere mari ionathan
  • 2 linguri cu bobite uscate de merisor
  • 2 linguri cu suc de portocale
  • 2 oua
  • 50 g nectar de pere (sau suc mai
  • gros),250 g brânza dulce de vaci
  • 1 vârf de sare
  • 3 linguri de gris,
  • l lingurita de praf de copt
  • 1lingurita de ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Cum se face coliva  cu nuca Cum se face coliva cu nuca

Cum se face coliva cu nuca Se fierbe graul la foc mic sau la cuptor.Incorporam graul cu zaharul,aromele, biscuitii,nucile,cacao.

9 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cum se face coliva la Multicooker Cum se face coliva la Multicooker

Cum se face coliva la Multicooker Grâul se alege, se curăţă de impurităţi, se spală în 9 ape călduţe numite cele

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu branza si lamaie