autor:

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Sufleu de brinza si merisoare

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
2 mere mari ionathan, 2 linguri cu bobite uscate de merisor, , 2 linguri cu suc de portocale, 2 oua, 50 g nectar de pere (sau suc mai, gros),250 g brânza dulce de vaci, 1 vârf de sare, 3 linguri de gris,, l lingurita de praf de copt, 1lingurita de ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Speli merele,le tai în sferturi, le scoti semintele si le tai în feliute.
Le pui înt-un castron la marinar (da, si fructele se marineaza, nu
numai carnea!)cu bobitele de merisor, în sucul de protocale. Ouale,
necrarul de pere, brânza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le
amesteci bine, cu o lingura de lemn, pâna obtii o masa cremoasa.
Adaugi si fructele marinare. Ungi cu ulei o forma de copr termorezistenra si
apoi rastorni amestecul de brânza. Pui tava în cupror,
la 140 gradeC (treapta 4, remperatura moderata) si coci sufleul circa 40
de minute. Îl poti aduce la masa atâr caldut, cât si rece. Daca vrei,
pudreaza desertul cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza si merisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 mere mari ionathan
  • 2 linguri cu bobite uscate de merisor
  • 2 linguri cu suc de portocale
  • 2 oua
  • 50 g nectar de pere (sau suc mai
  • gros),250 g brânza dulce de vaci
  • 1 vârf de sare
  • 3 linguri de gris,
  • l lingurita de praf de copt
  • 1lingurita de ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite umplute cu caise si sos caramel