autor:

Fara foto

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Sufleu de brinza si merisoare

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
2 mere mari ionathan, 2 linguri cu bobite uscate de merisor, , 2 linguri cu suc de portocale, 2 oua, 50 g nectar de pere (sau suc mai, gros),250 g brânza dulce de vaci, 1 vârf de sare, 3 linguri de gris,, l lingurita de praf de copt, 1lingurita de ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Speli merele,le tai în sferturi, le scoti semintele si le tai în feliute.
Le pui înt-un castron la marinar (da, si fructele se marineaza, nu
numai carnea!)cu bobitele de merisor, în sucul de protocale. Ouale,
necrarul de pere, brânza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le
amesteci bine, cu o lingura de lemn, pâna obtii o masa cremoasa.
Adaugi si fructele marinare. Ungi cu ulei o forma de copr termorezistenra si
apoi rastorni amestecul de brânza. Pui tava în cupror,
la 140 gradeC (treapta 4, remperatura moderata) si coci sufleul circa 40
de minute. Îl poti aduce la masa atâr caldut, cât si rece. Daca vrei,
pudreaza desertul cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza si merisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

Intr-un castron curat se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Adaugati apoi untul moale,

42 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
tarte cu fructe

tarte cu fructe

aluatul de tarte se spumeaza grasimea cu zaharul se adauga treptat cite un ou,cind si-a dublat volumul

11 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 mere mari ionathan
  • 2 linguri cu bobite uscate de merisor
  • 2 linguri cu suc de portocale
  • 2 oua
  • 50 g nectar de pere (sau suc mai
  • gros),250 g brânza dulce de vaci
  • 1 vârf de sare
  • 3 linguri de gris,
  • l lingurita de praf de copt
  • 1lingurita de ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti cu ness