autor:

husni

» » Budinci

Sufleu de bruccoli

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
Am gasit reteta asta minunata de sufleu,pe internet,pe un blogmultumesc proprietarei(ului),bloguluiare retete excelente., Pun,aici,linkulpoate intereseaza pe cineva:, http://leofloriblog.blogspot.com/2009/10/sufleu-de-broccoli-si-ciuperci.html, , -300 g broccoli, -350 g ciuperci(eu am pus o conserva), -200 g cascaval, -3 oua, -4 linguri de smintina(eu am folosit vreo 6 de ceva,asemanator cu smintina), -delikat(n-am pus),piper,usturoi granulat(am folosit usturoi proaspat,batutcam 3 catei),sare,rozmarin

Dificultate: Redusa Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se spala,broccoli se fierbe cca 4 minute;pe urma se spala cu apa rece,se pune intr-o strecuratoare,apoi se desface in buchetele.
Ciupercile se calesc,in putin ulei de masline,doar pina ce se evapora apa.
Intr-un vas se mesteca bine cele 3 galbenusuri,smintina,sare,condimente,100 g de cascaval ras,usturoi.In alt vas se mesteca,usor ciupercile(calite si reci) cu broccoli.
Cele 2 compozitii(broccoli+ciupercisi galbenusuri+smintina...........)se omogenizeaza usor.
Cu aceasta compozitie se amesteca albusurile batute(se amesteca usor);compozitia aceasta,se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.In reteta era scris ca se unge,dar, mi-a fost teama;am si tapetat.
Se da la cuptor,la foc mediu,cca 35 minute.
Se scoate,apoi,si se presara,deasupra,cascavalul ramas(100 grame),ras.Se pune,din nou,tava la cuptor,la foc mare,doar pt a se topi cascavalul.
In reteta,se pune si cascavalul,deasupra,de la inceput;mie imi place sa pun cascavalul,dupa ce totul e gata.Daca se pune cascavalul la inceput,se prajeste,mie imi place sa fie moale(cascavalul),topit,sase intinda .
Se serveste fierbinte.
Eu l-am servit,ca garnitura,linga friptura de miel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de bruccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budinca de orez cu branza

Budinca de orez cu branza

Spalam orezul in doua-trei ape, il punem la scurs. Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Budinci
Budinca de orez cu prune uscate

Budinca de orez cu prune uscate

Prunele uscate se spala bine, se lasa la inmuiat pentru 2-3 ore sau peste noapte ca sa se hidrateze,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    pe ce pui tu mana ??? nu poate iesi decat ceva f. bunutz !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2011

    O bunatate,se vede dupa cum arata !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Delicios si elegant!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Arata bine!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Felicitari, Camy!. La cate modificari ai adus, asta e reteta ta, numai ideea e a proprietarului blogului!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Nota 10 pt aspect.La gust trebuie sa fie la fel!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Foarte aromat si arata super!*****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Arata minunat !!! Si cred ca a iesit delicios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • Am gasit reteta asta minunata de sufleu,pe internet,pe un blogmultumesc proprietarei(ului),bloguluiare retete excelente.
  • Pun,aici,linkulpoate intereseaza pe cineva:
  • http://leofloriblog.blogspot.com/2009/10/sufleu-de-broccoli-si-ciuperci.html
  • -300 g broccoli
  • -350 g ciuperci(eu am pus o conserva)
  • -200 g cascaval
  • -3 oua
  • -4 linguri de smintina(eu am folosit vreo 6 de ceva,asemanator cu smintina)
  • -delikat(n-am pus),piper,usturoi granulat(am folosit usturoi proaspat,batutcam 3 catei),sare,rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

pe ce pui tu mana ??? nu poate iesi decat ceva f. bunutz !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de cozonac