Se fierbe laptele. Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cacao si apoi putin cite putin laptele clocotit. Se amesteca pe masina pina ce se ingroasa, fara sa fiarba prea mult. Se adauga untul si se da la rece. Dupa ce s-a racit, se adauga albusurile batute spuma. Se toarna in vas uns si se coace la foc potrivit o jumatate de ora.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii