Capsunile se taie,se stropesc cu lichior,se presara cu zahar pudra si se tin acoperite l;a rece 15 min.Intre timp intr-un castron de metal,se bat galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.Se fierbe laptele cu frisca nebatuta.Se lasa putin la racit si apoi cat mai este inca cald se adauga la crema de galbenusuri.Se pune compozitia pe baie de aburi si se bate pana devine o crema mai consistenta .Crema se pune in castroane termorezistente,se presara cu zahar tos si se introduce la cuptorul bine incalzit la foc mijlociu cca 45 min.Apoi se mareste focul si se mai lasa 5 min.,ptr. ca deasupra sa se formeze o crusta din zaharul topitSe scoate si se orneaza cu frunze de menta si se serveste cu capsunile stropite cu lichior.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii