autor:

» » Mancaruri cu carne

sufleu de carene de vita

Autor: mihaela dide (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela dide (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
150gr. carne de vita tocata fara grasime, 1 ceapa taiata, 50gr. ciuperci,taiate, 1 morcov dat pe razatoare, 150gr.faina, 300gr.zeama de carne, sare, piper, 2 oua, 125gr.legume mixte deja preparate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Prajim carnea intr-o tigaie adanca pana sa ia culoare.Adaugam ceapa,ciupercile,morcovul si lasam sa fiarba pt.5 minute.Adaugam faina si mai lasam un minut.Adaugam zeama de carne,sarea si piperul,acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pt.45minute.O luam de pe foc si o punem intr-un pirex uns cu uns,adaugam legumele peste carne ,iar pe deasupra adaugam ouale batute spuma.Dam la cuptor,deja incalzit,la 180 grade pt 15-20minute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de carene de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 150gr. carne de vita tocata fara grasime
  • 1 ceapa taiata
  • 50gr. ciuperci,taiate
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 150gr.faina
  • 300gr.zeama de carne
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 125gr.legume mixte deja preparate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitele de pui cu piure de orez