Prajim carnea intr-o tigaie adanca pana sa ia culoare.Adaugam ceapa,ciupercile,morcovul si lasam sa fiarba pt.5 minute.Adaugam faina si mai lasam un minut.Adaugam zeama de carne,sarea si piperul,acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pt.45minute.O luam de pe foc si o punem intr-un pirex uns cu uns,adaugam legumele peste carne ,iar pe deasupra adaugam ouale batute spuma.Dam la cuptor,deja incalzit,la 180 grade pt 15-20minute.Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii