Prajim carnea intr-o tigaie adanca pana sa ia culoare.Adaugam ceapa,ciupercile,morcovul si lasam sa fiarba pt.5 minute.Adaugam faina si mai lasam un minut.Adaugam zeama de carne,sarea si piperul,acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pt.45minute.O luam de pe foc si o punem intr-un pirex uns cu uns,adaugam legumele peste carne ,iar pe deasupra adaugam ouale batute spuma.Dam la cuptor,deja incalzit,la 180 grade pt 15-20minute.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii