autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

sufleu de carene de vita

Autor: mihaela dide (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela dide (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
150gr. carne de vita tocata fara grasime, 1 ceapa taiata, 50gr. ciuperci,, 1 morcov dat pe razatoare, 150gr.faina, 300gr.zeama de carne, sare, piper, 2 oua, 125gr.legume mixte deja preparate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Prajim carnea intr-o tigaie adanca pana sa ia culoare.Adaugam ceapa,ciupercile,morcovul si lasam sa fiarba pt.5 minute.Adaugam faina si mai lasam un minut.Adaugam zeama de carne,sarea si piperul,acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pt.45minute.O luam de pe foc si o punem intr-un pirex uns cu uns,adaugam legumele peste carne ,iar pe deasupra adaugam ouale batute spuma.Dam la cuptor,deja incalzit,la 180 grade pt 15-20minute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de carene de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie. Se fierb 3 oua

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 150gr. carne de vita tocata fara grasime
  • 1 ceapa taiata
  • 50gr. ciuperci,
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 150gr.faina
  • 300gr.zeama de carne
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 125gr.legume mixte deja preparate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor