autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de carne cu rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
2 cepe,2 linguri de ulei,500g carne tocata de vita,2 oua,piper,1 kg de rosii,500ml lapte,3 linguri de faina,nucsoara macinata,sare,frunze de sfecla,200 g parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in ulei,apoi se pune carnea si se prajeste pana se rumeneste.Dupa ce se raceste se pune oul,se condimenteaza cu sare si piper.

Peste laptele clocotit se presara faina si se fierbe 1 minut.Se topeste 2/3 din branza in masa de sos.

Se asaza compozitia preparata mai sus intr-o forma unsa cu ulei..Peste ea se asaza rosiile taiate felii;deasupra se toarna sosul de branza.

Se da la cuptor 35 minute.

Se serveste fierbinte presarata cu restul de parmezan.

Se orneaza cu frunze de sfecla oparite in apa cu sare 1 minut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de carne cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe,2 linguri de ulei,500g carne tocata de vita,2 oua,piper,1 kg de rosii,500ml lapte,3 linguri de faina,nucsoara macinata,sare,frunze de sfecla,200 g parmezan ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
MAMALIGUTA LA CUPTOR