autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de carne cu rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
2 cepe, linguri de ulei,500g carne tocata de vita,2 oua,piper,1 kg de rosii,500ml lapte, linguri de faina,nucsoara macinata,sare,frunze de sfecla,200 g parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in ulei,apoi se pune carnea si se prajeste pana se rumeneste.Dupa ce se raceste se pune oul,se condimenteaza cu sare si piper.

Peste laptele clocotit se presara faina si se fierbe 1 minut.Se topeste 2/3 din branza in masa de sos.

Se asaza compozitia preparata mai sus intr-o forma unsa cu ulei..Peste ea se asaza rosiile taiate felii;deasupra se toarna sosul de branza.

Se da la cuptor 35 minute.

Se serveste fierbinte presarata cu restul de parmezan.

Se orneaza cu frunze de sfecla oparite in apa cu sare 1 minut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de carne cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute albe  cu sos alb

Chiftelute albe cu sos alb

Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou

11 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe, linguri de ulei,500g carne tocata de vita,2 oua,piper,1 kg de rosii,500ml lapte, linguri de faina,nucsoara macinata,sare,frunze de sfecla,200 g parmezan ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui manastiresc