Ceapa se caleste in ulei,apoi se pune carnea si se prajeste pana se rumeneste.Dupa ce se raceste se pune oul,se condimenteaza cu sare si piper.
Peste laptele clocotit se presara faina si se fierbe 1 minut.Se topeste 2/3 din branza in masa de sos.
Se asaza compozitia preparata mai sus intr-o forma unsa cu ulei..Peste ea se asaza rosiile taiate felii;deasupra se toarna sosul de branza.
Se da la cuptor 35 minute.
Se serveste fierbinte presarata cu restul de parmezan.
Se orneaza cu frunze de sfecla oparite in apa cu sare 1 minut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii