Ceapa se caleste in ulei,apoi se pune carnea si se prajeste pana se rumeneste.Dupa ce se raceste se pune oul,se condimenteaza cu sare si piper.
Peste laptele clocotit se presara faina si se fierbe 1 minut.Se topeste 2/3 din branza in masa de sos.
Se asaza compozitia preparata mai sus intr-o forma unsa cu ulei..Peste ea se asaza rosiile taiate felii;deasupra se toarna sosul de branza.
Se da la cuptor 35 minute.
Se serveste fierbinte presarata cu restul de parmezan.
Se orneaza cu frunze de sfecla oparite in apa cu sare 1 minut.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii