se curata cartofii,se spala se taie in cubulete,se pun la fiert.Dupa fierbere se adauga 1 catel de usturoi zdrobit,si se mai lasa 5 min la fiert.Dupa ce au fiert se zdrobesc cartofii ,se adauga laptele fierbinte ,unt ,nucsoara sare,piper si condimente(dupa gust)Se dau la mixer 1min dupa aceea se pun cele 4 galb de ou si se mixeaza 1min .separat se bate 1 albus de ou cu un praf de sare pana se formeaza spuma.Introduceti cu grija alb in pireu.Se pune amestecul in forme mici si se coace la foc potrivit 30min.Se serveste cu friptura si salata verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii