autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
500g cartofi,1 catel de usturoizdrobit,50ml lapte, unt, oua,condimente mixte,nucsoara,sare,piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

se curata cartofii,se spala se taie in cubulete,se pun la fiert.Dupa fierbere se adauga 1 catel de usturoi zdrobit,si se mai lasa 5 min la fiert.Dupa ce au fiert se zdrobesc cartofii ,se adauga laptele fierbinte ,unt ,nucsoara sare,piper si condimente(dupa gust)Se dau la mixer 1min dupa aceea se pun cele 4 galb de ou si se mixeaza 1min .separat se bate 1 albus de ou cu un praf de sare pana se formeaza spuma.Introduceti cu grija alb in pireu.Se pune amestecul in forme mici si se coace la foc potrivit 30min.Se serveste cu friptura si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de cartofi

Sufleu de cartofi

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep

30 voturi    35 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Sufleu cu cartofi si ciuperci

Sufleu cu cartofi si ciuperci

Cartofii se spala, se fierb cam 20 minute in apa sarata dupa care se racesc, se curata de coaja si

1 vot    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g cartofi,1 catel de usturoizdrobit,50ml lapte, unt, oua,condimente mixte,nucsoara,sare,piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de bame cu carne de pui