autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 1 pahar lapte, 3 oua, 2 linguri de branza rasa, 1 felie de unt

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofii in abur, se trec prin sita sau se strivesc si se inmoaie cu laptele fierbinte. Se adauga galbenusurile, se amesteca apoi branza si la urma albusurile batute spuma. Sufleul de cartofi se pune intro cratita unsa cu unt si se coace la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de cartofi cu mezeluri si ciuperci

Sufleu de cartofi cu mezeluri si ciuperci

Cartofii spalati/curatati si taiati ii punem la fiert in apa sarata. Intre timp, topim baconul cubulete

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce cartofii

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 pahar lapte
  • 3 oua
  • 2 linguri de branza rasa
  • 1 felie de unt

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)