autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Ingrediente
1/2 kg de cartofi, 3 cepe mijlocii, 2 linguri de untură, 400g carnaţi, o cană de suc de roşii, sare şi piper, 100 g caşcaval.

Dificultate: Medie Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa se curăţă , se taie rotocoale , apoi se rumeneşte bine într-o lingură de untură. Cartofii şi carnaţii se taie felii, se condimentează cu sare şi piper sucul de roşii, caşcavalul se dă pe răzătoarea mică. Se unge cu grăsime o oală sau o tavă unde se aşează în straturi: cartofii, ceapa, carnaţii şi jumătate din cantitatea de caşcaval peste care se toarnă sucul de roşii.
Se pune restul grăsimii uniform pe suprafaţa sufleului.
Se coace aproximativ 20-30 minute la cuptor, incălzit în prealabil. Restul de caşcaval se aşeaza cu 5 minute înainte să fie gata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu carnăciori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musakhan - Pui “reincalzit”-specific arab

Musakhan - Pui “reincalzit”-specific arab

Puiul se curata cu o zi inainte , se sareaza si se condimenteaza. Se pune intr-o farfurie adanca

9 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei cu legume si sos de hribi

Ficatei cu legume si sos de hribi

Se prepara ficateii dupa reteta prezentata ,,Ficatei la Dubletta\'\'. Hribii se fierb 30 minute

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2012

    Daca incercati reteta se observa si produsul finit, multe retete le incerc si le compun dupa gustul meu sau le preiau din folclor, sa nu uitam ca el ne inspira cel mai mult.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Apetisant!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    BUn sufleul! Arata bine!

Dificultate

Medie

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 linguri de untură
  • 400g carnaţi
  • o cană de suc de roşii
  • sare şi piper
  • 100 g caşcaval.

Raporteaza reteta

Retete
de MARIAN IRIZA-VOINEA
Lutica

Lutica

Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai

7 voturi    6 comentarii
1h
Sosuri
Ouă umplute cu pateu

Ouă umplute cu pateu

Se fierb ouăle, după ce se răcesc se decojesc şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile fierte

7 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)

Daca incercati reteta se observa si produsul finit, multe retete le incerc si le compun dupa gustul meu sau le preiau din folclor, sa nu uitam ca el ne inspira cel mai mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Bors de perisoare