autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Ingrediente
1/2 kg de cartofi, 3 cepe mijlocii, 2 linguri de untură, 400g carnaţi, o cană de suc de roşii, sare şi piper, 100 g caşcaval.

Dificultate: Medie Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa se curăţă , se taie rotocoale , apoi se rumeneşte bine într-o lingură de untură. Cartofii şi carnaţii se taie felii, se condimentează cu sare şi piper sucul de roşii, caşcavalul se dă pe răzătoarea mică. Se unge cu grăsime o oală sau o tavă unde se aşează în straturi: cartofii, ceapa, carnaţii şi jumătate din cantitatea de caşcaval peste care se toarnă sucul de roşii.
Se pune restul grăsimii uniform pe suprafaţa sufleului.
Se coace aproximativ 20-30 minute la cuptor, incălzit în prealabil. Restul de caşcaval se aşeaza cu 5 minute înainte să fie gata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu carnăciori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de varza

Sarmalute in foi de varza

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei la foc mic cu mare atentie pana devine moale si facuta. In

28 voturi    6 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2012

    Daca incercati reteta se observa si produsul finit, multe retete le incerc si le compun dupa gustul meu sau le preiau din folclor, sa nu uitam ca el ne inspira cel mai mult.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Apetisant!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    BUn sufleul! Arata bine!

Dificultate

Medie

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 linguri de untură
  • 400g carnaţi
  • o cană de suc de roşii
  • sare şi piper
  • 100 g caşcaval.

Raporteaza reteta

Retete
de MARIAN IRIZA-VOINEA
Lutica

Lutica

Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai

7 voturi    6 comentarii
1h
Sosuri
Ouă umplute cu pateu

Ouă umplute cu pateu

Se fierb ouăle, după ce se răcesc se decojesc şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile fierte

7 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)

Daca incercati reteta se observa si produsul finit, multe retete le incerc si le compun dupa gustul meu sau le preiau din folclor, sa nu uitam ca el ne inspira cel mai mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui Panzanella