autor:

» » Mancaruri cu carne

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Ingrediente
1/2 kg de cartofi, 3 cepe mijlocii, 2 linguri de untură, 400g carnaţi, o cană de suc de roşii, sare şi piper, 100 g caşcaval.

Dificultate: Medie Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa se curăţă , se taie rotocoale , apoi se rumeneşte bine într-o lingură de untură. Cartofii şi carnaţii se taie felii, se condimentează cu sare şi piper sucul de roşii, caşcavalul se dă pe răzătoarea mică. Se unge cu grăsime o oală sau o tavă unde se aşează în straturi: cartofii, ceapa, carnaţii şi jumătate din cantitatea de caşcaval peste care se toarnă sucul de roşii.
Se pune restul grăsimii uniform pe suprafaţa sufleului.
Se coace aproximativ 20-30 minute la cuptor, incălzit în prealabil. Restul de caşcaval se aşeaza cu 5 minute înainte să fie gata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu carnăciori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2012

    Daca incercati reteta se observa si produsul finit, multe retete le incerc si le compun dupa gustul meu sau le preiau din folclor, sa nu uitam ca el ne inspira cel mai mult.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Apetisant!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    BUn sufleul! Arata bine!

Dificultate

Medie

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 linguri de untură
  • 400g carnaţi
  • o cană de suc de roşii
  • sare şi piper
  • 100 g caşcaval.

Raporteaza reteta

Retete
de MARIAN IRIZA-VOINEA
Lutica

Lutica

Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai

8 voturi    6 comentarii
1h
Sosuri
Ouă umplute cu pateu

Ouă umplute cu pateu

Se fierb ouăle, după ce se răcesc se decojesc şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile fierte

7 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)

Daca incercati reteta se observa si produsul finit, multe retete le incerc si le compun dupa gustul meu sau le preiau din folclor, sa nu uitam ca el ne inspira cel mai mult.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de carne panè