autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

sufleu de cartofi cu cascaval

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 4 linguri smantana, 75 g branza, 100 g unt, sare, 150 g sunca, 1/4 l lapte, 4 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Acest sufleu se pregateste fara sos alb. Piureul de cartofi se amesteca cu smantana, sare si branza rasa. Se formeaza apoi un preparat din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, piureul de cartofi, sare, piper si sunca taiata marunt. Dupa ce se adauga albusurile spuma, se toarna compozitia intr-un graten uns cu unt, astfel incat forma sa ramana neumpluta circa 4 cm de la marginea ei, se presara deasupra bucatele din restul de unt si putina branza, se da la cuptor unde se tin 20-30 de minute. Cand s-a rumenit si a crescut, se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placintele cu ciuperci si tarhon

Placintele cu ciuperci si tarhon

1. Prajeste ceapa usor in putin ulei pana ce s-a inmuiat si incepe sa capete o culoare aurie, aprox.10

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole galbena

Mancare de fasole galbena

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei pana devine aurie. Se desface fasolea, se scurge

14 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 4 linguri smantana
  • 75 g branza
  • 100 g unt
  • sare
  • 150 g sunca
  • 1/4 l lapte
  • 4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza cu masline la cuptor