autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

sufleu de cartofi cu cascaval

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 4 linguri smantana, 75 g branza, 100 g unt, sare, 150 g sunca, 1/4 l lapte, 4 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Acest sufleu se pregateste fara sos alb. Piureul de cartofi se amesteca cu smantana, sare si branza rasa. Se formeaza apoi un preparat din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, piureul de cartofi, sare, piper si sunca taiata marunt. Dupa ce se adauga albusurile spuma, se toarna compozitia intr-un graten uns cu unt, astfel incat forma sa ramana neumpluta circa 4 cm de la marginea ei, se presara deasupra bucatele din restul de unt si putina branza, se da la cuptor unde se tin 20-30 de minute. Cand s-a rumenit si a crescut, se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute de legume

Chiftelute de legume

Legumele se dau pe razatoarea mare si se pun intr-un castron.Atentie, dupa cum stim, dovlecelul /

9 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi prajiti

cartofi prajiti

cartofii se curata se spala,se taie pai si se pun la zvantat pe un servetel. intre timp se incinge

9 voturi    8 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 4 linguri smantana
  • 75 g branza
  • 100 g unt
  • sare
  • 150 g sunca
  • 1/4 l lapte
  • 4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute cu afumatura